Wahoo


Zoek je een fietstrainer? Dan is er vast een Wahoo die aan jouw wensen voldoet. Wahoo is een relatief jong, Amerikaans merk, maar maken producten van topkwaliteit. Je leest er alles over in onzeblog.

Ze staan bekend om producten die degelijk gebouwd zijn en heel eenvoudig in gebruik. Instellingen, updates en meer doe je heel eenvoudig via de Wahoo Fitness app. De trainers communiceren via ANT+ en Bluetooth en zijn dus ook met populaire apps als Zwift.

Wahoo Fitness

Wahoo Fitness is een bedrijf voor fitness producten dat toegewijd is aan het dichter bij elkaar brengen van dure, precisie sensoren en de gewone sporter. Dit wordt bereikt door workout informatie te tonen op de computer die u altijd bij u heeft: uw smartphone.

U hoeft niet meer te betalen voor speciaal ontworpen apparaten en de functionaliteit van de smartphone blijft behouden. Smartphones bieden vaak functies die goed van pas komen als u aan het trainen bent, zoals GPS, muziek en andere functies.

Het belangrijkste is nog wel dat smartphones prachtige beeldschermen en veel processorkracht hebben die het mogelijk maken voor softwareontwikkelaars om uw trainingsinformatie te genereren, op te slaan en te reproduceren precies zoals u het wilt.

De sensors van Wahoo zijn gebouwd op de bedrijfsfilosofie dat alle toekomstige trainingsinformatie altijd in uw handpalm zal liggen. Wahoo biedt de perfecte digitale sportondersteuning voor hardlopers, fietsers en fitnessenthousiasten.

De producten en sensoren van Wahoo Fitness zijn te combineren met diverse applicaties die voor zowel iOS als Android devices beschikbaar zijn, waardoor de gebruiker trainingsgegevens kan monitoren, bijhouden en analyseren.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *